Rode currysoep

Bereidingstijd: 45 minuten
Een lichtpittige soep die hartverwarmend is voor druilerige dagen als deze.  Voor het stillen van de kleine honger, bij de lunch of mee op de tafel bij de aperitiefhapjes, het...
15 november 2020

Champignonsoep

Bereidingstijd: 45 minuten
Niet zomaar een gewone champignonsoep, wel een echt herfstige, volle, edele champignonsoep.  Ideaal om de kleine honger te stillen of in mini-versie als aperitiefhapje.  
12 november 2020

Aardbei chia

Bereidingstijd: 10 minuten
Fris en fruitig opstaan met dit ontbijt, onmiddellijk wakker en klaar om er vandaag weer tegenaan te gaan. Extra portie voor het vieruurtje?  Zeker!
12 november 2020

Appelcrumble light

Bereidingstijd: 40 minuten
Wie houdt er niet van crumble?  Wie denkt bij crumble aan een warm, krokant, knisperig kruimellaagje over fruit?  Wie wil er graag een lichte versie van proberen?  Lees dan vooral...
10 november 2020

Fluwelig soepje van pastinaak en boterraap

Bereidingstijd: 40 minuten
Dit is zonder twijfel één van de meest eenvoudig klaar te maken soepen.  Het resultaat daarentegen is echter groots. Bijzonder smaakvol, fluwelig, romig, feestelijk.  Zondag = soepdag 🙂 hm, eigenlijk...
8 november 2020

Klassiek wortelsoepje

Bereidingstijd: 45 minuten
Een heerlijke klassieker die het altijd goed doet: wortelsoep.  Geen speciale toevoegingen, de pure bereiding, de (h)eerlijke beleving.  
8 november 2020

Preisoep met curry en saffraan

Bereidingstijd: 40 minuten
Buiten is het maar regenachtig en donker.  Snak jij ook naar een portie gezelligheid op je bord?  Deze soep zal je alvast binnenin goed opwarmen.  De combinatie van curry en...
25 oktober 2020

Bloemkoolcouscous

Bereidingstijd: 30 minuten
Frisse bloemkoolcouscous als lunch of als bijgerecht.  Een lichtere variant op gewone (tarwe)couscous voor wie een beetje op de koolhydraten let! Voor een luxe versie voeg je nog extra rozijnen,...
17 augustus 2020

Pompoensalade met currytofu en noten

Bereidingstijd: 45 minuten
Zomer, herfst of winter, dit recept past wonderwel ieder seizoen.  Lekker zoet en heerlijk vullend.  Verwarmend in de winter en heerlijk om koud te eten in de zomer.   Deze salade...
30 juli 2020

Klassieke Kalfsblanquette

Bereidingstijd: > 1 uur
Het is zondag dus het mag allemaal wat langer duren in de keuken.  Heerlijk als een kookput rustig staat te pruttelen op het vuur.  De heerlijke geuren van de provencaals...
5 april 2020

Lasagne met zalm en spinazie

Bereidingstijd: 50 minuten
Lekker licht comfort food.  Geen zware lasagne die uren op je maag ligt, wel een licht verteerbare versie met “minder volle” producten en vooral focus op het voedzame: proteïnen en...
31 maart 2020

Indisch gekruide wortelsoep

Bereidingstijd: 40 minuten
Ik had nog Patak’s Tikka Masala pasta over van eerder deze week.  Ik dacht bij mezelf bij het bereiden van deze wortelsoep dat die kruiden...
28 maart 2020

Gember-kaneel appeltjes ontbijt/snack

Bereidingstijd: 10 minuten
Appeltjes gestoofd met gember en overgoten met een zelfgemaakte super-easy kaneelsiroop, hmm.  Je krijgt het er vanbinnen heerlijk warm van. Voeg daarbij je favoriete yoghurt, topping naar keuze en nog...
28 maart 2020
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies