-
1 blok tofuof halloumi
-
400 g groene koolvoorgesneden
-
60 g quinoagoed gespoeld
-
1 limoenzeste
-
2 el sojasaus
-
1 chilipeperrode
-
1 look
-
1 sjalotin ringen
-
0.5 blokje vetarme groentenbouillon
-
water
-
vetstof
-
peper en zout
Bereiding
Een receptje voor de dagen dat het wat een wat lichter gerecht mag zijn.
Heb je toch een ongelooflijke zin in iets hartigers? Dan kan je de tofu vervangen door halloumi of berloumi.
Heb je het liever minder pittig in je bord? Dan kan je de chilipeper weglaten.
Stappen
1
Klaar
10 minuten
|
VoorbereidingLaat de tofu uitlekken en marineer met de sojasaus, peper en eventueel wat sesamolie. |
2
Klaar
15 minuten
|
BereidingKook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg peper en zout toe aan het water. |