Over Time2cooK

Ik ben Elke

Ik ben Elke, jonge veertiger, partner van de beste steunpilaar in de wereld, druk in de weer met het werk en vaak onderweg. Ik hou van “samen” iets ongedefinieerd leuks doen, goed eten en goede wijn, tennis en yoga. Bovenal ben ik gepassioneerd door voedsel, voeding en koken en met mijn schrijfgrage pen probeer ik jullie te verrassen met lekker en voedzaam eten.

Ik ben zot van eten. Wat het gevoelsmatig en sociaal teweegbrengt in een mens, welke energie het geeft voor ons lichaam en geest en hoe ons dat vooruit kan helpen. Er gaat dynamiek van uit, in al zijn vormen en volgens al zijn definities. Het stemt me blij als ik met goed eten mensen om me heen blij kan maken en met een tevreden gevoel van tafel kan laten gaan. Samen eten betekent voor mij tijd voor conversatie, overleg, een goed gesprek, gezelligheid. Als ik alleen eet dan geniet ik bewust en met volle teugen van welk feestje er zich in mijn bord afspeelt, een party voor de happy few dus en dan kan het maar beter superlekker zijn.

Ik probeer graag nieuwe recepten uit om er dan daarna mijn eigen ding mee te doen. Mijn creatief kantje zorgt ervoor dat ik met eten net iets anders kan doen zodat een gerecht vaak meer smaak en balans krijgt. Recepten lees ik als een goed boek en dat vind ik heerlijk. Ik kan gemakkelijk een kookboek ter hand nemen en daar uren echt in “lezen” en uit leren.

Met Time2Cook wil ik vooral al dat lekkers delen door leuke recepten te schrijven en praktische tips te delen. Heb je een vraag over een recept of zoek je een recept met een twist voor een bepaald gerecht dat (nog) niet op de site staat? Heb je een prangende vraag over hoe je nu dit of dat ingrediënt best bewaard of wat je met dat ingrediënt kan bereiden? Vraag het gerust! Feedback is van harte welkom via info@time2cook.be.