• Home
  • Apero
  • Bladerdeeghapjes met gerookte zalm en kruidenkaas

Bladerdeeghapjes met gerookte zalm en kruidenkaas

1 0
Bladerdeeghapjes met gerookte zalm en kruidenkaas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
1 vel bladerdeeg
150 g gerookte zalm
1 ei losgeklopt
75 g kruidenkaas Met look en fijne kruiden (ik gebruik Boursin)

Met bladerdeeg tover je in geen tijd een heerlijk hapje op tafel

Allergenen:
  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Bereiding

Share

Ik vind het heerlijk om vrienden over de vloer te hebben.  We houden van een uitgebreid aperitief en daarbij horen zelfgemaakte hapjes.

Niet altijd even licht maar wel vers en zelfgemaakt.  De boog kan niet altijd gespannen staan 🙂

Met bladerdeeg kan je heel creatief zijn en tover je in geen tijd een heerlijk hapje voor de dag.

 

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 210°C (warme lucht).
Rol het vel bladerdeeg uit en besmeer het met de kruidenkaas.
Snij de cirkel doormidden en verdeel zo in 12 spiesen (punten).
Beleg iedere spies met gerookte zalm en rol op van de brede kant naar de punt van de spies toe.
Klop het ei los.
Leg de hapjes op een vel bakpapier op een bakplaat en smeer ze in met een dun laagje eimengsel. Dat zal zorgen voor de mooie goudgele kleur en de glans na het bakken.

2
Klaar
minuten

Bereiding

Plaats de bakplaat in de warme oven en bak af gedurende 15 minuten.

vorige
Griekse salade
volgende
Griesmeeltaartje met peer en blauwe bes
vorige
Griekse salade
volgende
Griesmeeltaartje met peer en blauwe bes

1 Reactie Verberg reacties

U kan geen feedback plaatsen.

Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies