Erwtenhummus

0 0
Erwtenhummus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
200 g diepvrieserwten
70 g kikkererwten
1 el olijfolie
1/2 kl wasabipasta optioneel
een paar takjes munt
1 el sap citroen
1/2 blokje vetarme kippenbouillon
naar smaak peper en zout

Amper 10 minuten werk en complimentjes gegarandeerd!

Bereiding

Share

Een frisse, gezonde hummus als dip of als gezond beleg voor op de boterham.

Amper 10 minuten werk en complimentjes gegarandeerd!

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Bereiding

Breng de diepvrieserwten aan de kook in water met een half blokje kippenbouillon. Kook ze tot ze gaar zijn.
Giet de erwten af en vang het vocht op in een beker.
Stort de erwten in de blender en voeg er de kikkererwten, wasabipasta, olijfolie, een paar eetlepels van het kookvocht, munt, citroen en peper en zout aan toe.
Blend tot je een romige pasta bekomt. Voeg indien nodig nog wat extra olijfolie of kookvocht toe en proef om verder af te kruiden.

vorige
Gesmoorde aubergine met tonijn en Brusselse kaas
volgende
Bloemkoolcouscous
vorige
Gesmoorde aubergine met tonijn en Brusselse kaas
volgende
Bloemkoolcouscous
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here