-
200 g groene selderin ringen van 2 cm
-
175 g knolselderin blokjes van 1,5 cm
-
250 g saladegrof gesneden
-
1 teentje look
-
1 uiin ringen
-
1 tl groene currypasta
-
1 el boterof olie
-
2 vetarme groentenbouillon
-
1 vetarme kippenbouillon
-
1.75 à 2 l water
-
peper en zout
Bereiding
Selder en sla, samen in een bord dampende soep? Zeker wel! Dit groen soepje heeft een verkwikkend effect. Ik gebruik groene selder voor de pittige smaak en knolselder voor het lichtzoet effect dat perfect matcht met de currytoets. Salade zorgt voor een frisse smaak. Perfect geschikt dus voor het stillen van je kleine honger.
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidingWas de groenten en versnij ze in de vermelde vorm. |
2
Klaar
|
BereidingVerhit de olie of boter in een grote kom en voeg er de ui en de gesneden groenten aan toe samen met de look. |
1 Reactie Verberg reacties
Zeer lekker soepje
U kan geen feedback plaatsen.