Verkwikkend selder-slasoepje

0 0
Verkwikkend selder-slasoepje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
200 g groene selder in ringen van 2 cm
175 g knolselder in blokjes van 1,5 cm
250 g salade grof gesneden
1 teentje look
1 ui in ringen
1 tl groene currypasta
1 el boter of olie
2 vetarme groentenbouillon
1 vetarme kippenbouillon
1.75 à 2 l water
peper en zout

Dit groen soepje heeft een verkwikkend effect.

Allergenen:
  • Selderij

Bereiding

Share

Selder en sla, samen in een bord dampende soep?  Zeker wel! Dit groen soepje heeft een verkwikkend effect.  Ik gebruik groene selder voor de pittige smaak en knolselder voor het lichtzoet effect dat perfect matcht met de currytoets.  Salade zorgt voor een frisse smaak.  Perfect geschikt dus voor het stillen van je kleine honger.

Stappen

1
Klaar

Voorbereiding

Was de groenten en versnij ze in de vermelde vorm.

2
Klaar

Bereiding

Verhit de olie of boter in een grote kom en voeg er de ui en de gesneden groenten aan toe samen met de look.
Laat de groenten een paar minuten stoven en overgiet met het water. Voeg de bouillonblokjes toe. Voeg de currypasta toe en kruid af met peper en zout.
Laat de soep 20 minuten pruttelen op een laag vuur. Als de groenten gaar zijn dan is de soep klaar.

vorige
Soft chocolate chip cookies
volgende
Creamy dreamy havermout
vorige
Soft chocolate chip cookies
volgende
Creamy dreamy havermout

1 Reactie Verberg reacties

U kan geen feedback plaatsen.

Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies