Soft chocolate chip cookies

0 0
Soft chocolate chip cookies

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
2 banaan
100 g amandelmeel
20 g havermout glutenvrije
40 g geraspte kokos
1 el chocoladedruppels
1 tl bakpoeder

Wedden dat dit recept ook in jouw favorieten komt te staan?

Allergenen:
  • Gluten
  • Noten

Bereiding

Share

Wedden dat dit recept ook in jouw favorieten komt te staan?  Dit koekje is lekker én het is niet helemaal ongezond.  Doordat ik geen bloem gebruik is het glutenvrij.  Ik voeg er ook geen extra suiker aan toe.  Puur natuurlijk zoet door de bananen.  Dit is een zacht koekje dat je door je namiddagdipje heen helpt.  Opgepast want ze zijn gevaarlijk verslavend!

Stappen

1
Klaar

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de bananen en snij ze in grove stukken in een hoge beker of een maatbeker. Mix de bananen tot moes met een staafmixer. Er mogen nog wat kleine stukjes achterblijven.

2
Klaar

Bereiding

Voeg het amandelmeel, de havermout, het bakpoeder en de kokosrasp toe en meng goed. Voeg ook de chocoladedruppels toe en meng.
Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep met een soeplepel hoopjes deeg op de bakplaat en geef ze vorm met je handen. Het deeg is redelijk vochtig. Het is dus belangrijk dat je de balletjes goed in vorm liggen op de bakplaat. Zorg ervoor dat de afmeting van je hoopjes deeg ongeveer gelijk is voor alle koekjes. Zorg ervoor dat de koekjes ongeveer even groot zijn, op die manier zijn ze op hetzelfde tijdstip klaar.
Zet de koekjes in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten. Schakel de oven uit en laat de koekjes nog 5 minuten in de warme oven staan.

3
Klaar

Laat de koekjes afkoelen op een taartrooster. Je kan de koekjes 5 dagen bewaren in de koelkast.

vorige
Tonijnburger in een pitabroodje
volgende
Verkwikkend selder-slasoepje
vorige
Tonijnburger in een pitabroodje
volgende
Verkwikkend selder-slasoepje
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies