-
2 banaan
-
100 g amandelmeel
-
20 g havermoutglutenvrije
-
40 g geraspte kokos
-
1 el chocoladedruppels
-
1 tl bakpoeder
Bereiding
Wedden dat dit recept ook in jouw favorieten komt te staan? Dit koekje is lekker én het is niet helemaal ongezond. Doordat ik geen bloem gebruik is het glutenvrij. Ik voeg er ook geen extra suiker aan toe. Puur natuurlijk zoet door de bananen. Dit is een zacht koekje dat je door je namiddagdipje heen helpt. Opgepast want ze zijn gevaarlijk verslavend!
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidingVerwarm de oven voor op 180°C. Pel de bananen en snij ze in grove stukken in een hoge beker of een maatbeker. Mix de bananen tot moes met een staafmixer. Er mogen nog wat kleine stukjes achterblijven. |
2
Klaar
|
BereidingVoeg het amandelmeel, de havermout, het bakpoeder en de kokosrasp toe en meng goed. Voeg ook de chocoladedruppels toe en meng. |
3
Klaar
|
Laat de koekjes afkoelen op een taartrooster. Je kan de koekjes 5 dagen bewaren in de koelkast. |