-
3 banaan
-
200 cl plantaardige melk
-
2 kl tahiniof pindakaas
-
bessen
-
een paar takjes munt
-
4 el granola
Bereiding
Een heerlijk en gezond tussendoortje. Verwen jezelf met deze romige ijssmoothie met banaan. Ik gebruikte de granola met mango en kokos van Lola Granola. Als je echt een bananenfreak bent dan neem je de granola met banaan en chocolade van Lola Granola.
Stappen
1
Klaar
5 minuten
|
De avond voordienSnij 2 bananen in schijfjes, verpak in een diepvrieszakje en laat gedurende de nacht invriezen. Je blender zal je dankbaar zijn dat je de diepgevroren banaan in stukjes doet! Zet ineens ook 2 schaaltjes in de diepvries. |
2
Klaar
5 minuten
|
De dag zelfSnij de resterende banaan in schijfjes, zo is ze al klaar voor de garnering straks. Neem er de blender bij. Doe de melk in de blender en voeg er de diepgevroren banaan aan toe. Voeg tahini of pindakaas toe. Blend tot de banaan fijngemalen is. Neem de schaaltjes uit de diepvries en verdeel het smoothiemengsel over de schaaltjes. Werk af met de rest van het fruit, wat muntblaadjes en granola. |