Banana cream dream

0 0
Banana cream dream

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
3 banaan
200 cl plantaardige melk
2 kl tahini of pindakaas
bessen
een paar takjes munt
4 el granola

5 minuten werk voor het bereiden van een heerlijke smoothie.

Allergenen:
  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Pinda's

Bereiding

Share

Een heerlijk en gezond tussendoortje. Verwen jezelf met deze romige ijssmoothie met banaan. Ik gebruikte de granola met mango en kokos van Lola Granola.  Als je echt een bananenfreak bent dan neem je de granola met banaan en chocolade van Lola Granola.

Stappen

1
Klaar
5 minuten

De avond voordien

Snij 2 bananen in schijfjes, verpak in een diepvrieszakje en laat gedurende de nacht invriezen. Je blender zal je dankbaar zijn dat je de diepgevroren banaan in stukjes doet! Zet ineens ook 2 schaaltjes in de diepvries.

2
Klaar
5 minuten

De dag zelf

Snij de resterende banaan in schijfjes, zo is ze al klaar voor de garnering straks. Neem er de blender bij. Doe de melk in de blender en voeg er de diepgevroren banaan aan toe. Voeg tahini of pindakaas toe. Blend tot de banaan fijngemalen is. Neem de schaaltjes uit de diepvries en verdeel het smoothiemengsel over de schaaltjes. Werk af met de rest van het fruit, wat muntblaadjes en granola.

vorige
Griesmeelpap met banaan en mango
volgende
Granolacups met ijs
vorige
Griesmeelpap met banaan en mango
volgende
Granolacups met ijs
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies