Granolacups met ijs

0 0
Granolacups met ijs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
160 g granola Ik gebruik framboos cacao granola van Lola Granola
30 g pindakaas
2 el (15g) kokosolie
1 el agavesiroop Honing als alternatief
fruit
vanille ijs
optioneel chocoladeschilfers

Heerlijk verfrissend!

Allergenen:
  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Pinda's

Bereiding

Share

Warm weer vraagt gewoon om een ijsje.  Perfect als vieruurtje of als afsluiter van een diner.  Gezellig sneukelen met dit ijsje voor de tv is ook toegelaten.

 

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Voorbereiding

Verwarm de pindakaas, de kokosolie en agavesiroop in een steelpannetje op een laag vuur. Laat deze ingrediënten smelten en meng ze goed.
Neem een grote ronde pot.
Stort er de granola in en vermeng het papje met de granola zodat alles goed aan mekaar kleeft.
Verdeel het mengsel over 6 (silicone) muffinvormen, druk goed aan en maak in iedere cup een kuiltje met de onderkant van een soeplepel.
Zet weg in de diepvries.

2
Klaar
10 minuten

Afwerking

Snij vers fruit en verdeel het over de borden.
Leg een cup op ieder bord.
Rol een bolletje ijs en leg het ijs in de cup.
Werk eventueel af met chocoladeschilfers of warme chocoladesaus.

vorige
Banana cream dream
volgende
Overnight granola met banaan
vorige
Banana cream dream
volgende
Overnight granola met banaan
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies