Griesmeelpap met banaan en mango

0 0
Griesmeelpap met banaan en mango

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
3 kleine of 2 grote banaan
1 mango Geschild en in blokjes gesneden
200 g blauwe bessen
80 g griesmeel
50 cl ongezoete amandelmelk
1 snuifje kaneelpoeder

#bananenpap #griesmeel #semoule #topontbijtjes

Allergenen:
  • Noten

Bereiding

Share

Prima vullend ontbijt of 4-uurtje!

#bananenpap #griesmeel #semoule #topontbijtjes

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Bereiding

Pel de banaan. Snij de banaan in blokjes en doe ze in een mengbeker of het potje van een hakmolentje.
Voeg de melk toe en pureer.
Verhit de bananenmelk in een steelpan en breng zachtjes tot het kookpunt.
Schil de mango en snij de vrucht in blokjes. Was de blauwe bessen.
Verdeel een laag mango en bessen over 2 schalen.
Als de melk kookt dan voeg je de griesmeel toe. Roer zachtjes en laat de pap al kokend indikken.
Proef en voeg zoetstof of honing toe naar wens.
Verdeel de pap over de schaaltjes en verdeel er de rest van het fruit over.
Werk af met een snuifje kaneel en serveer.
Heerlijk om lauwwarm te eten.

vorige
Gezonde lasagne met zalm
volgende
Banana cream dream
vorige
Gezonde lasagne met zalm
volgende
Banana cream dream

1 Reactie Verberg reacties

U kan geen feedback plaatsen.

Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies