-
1 bloemkoolof kant-en-klare bloemkoolrijst
-
2 trostomaat
-
1 mango
-
6 pijpajuin
-
60 g (ongekookt gewicht) couscous
-
250 g gerookte forelof een andere gerookte vis naar keuze.
-
olijfolie
-
goeie snuif peper en zout
-
naar smaak currypoeder
-
naar smaak paprikapoeder
-
2 el muntfijngesneden
-
2 tl peterseliefijngesneden
Bereiding
Beetje zoet, beetje zilt, beetje zout, veel smaakpaletten in één gerecht. Ik kies voor een mengeling van bloemkoolrijst en volkorencouscous. Je kiest zelf wat je het lekkerst vindt. Je tovert dit slaatje in 15 minuten op tafel. Maak dit gerust vooraf klaar of de avond voordien, de smaken zullen nog intenser zijn.
Mango en munt combineren perfect, wees dus niet te zuinig op de munt.
Stappen
1
Klaar
15 minuten
|
BereidingBreng wat water aan de kook. Doe de couscous in een bakje en giet er dezelfde hoeveelheid water bij. Voeg peper en zout toe en laat afgedekt wellen. Meng na een paar minuten met een vork en laat afkoelen. |