-
1 grote uigepeld en in stukjes
-
4 grote wortelengeraspt en in fijne rondjes
-
3 kleine rode bietgewassen en in stukjes
-
150 g butternutgewassen en in blokjes
-
1 el vetstof
-
2 el rode currypasta
-
2 l waterkokend
-
2 blokjes vetarme groentenbouillon
-
2 blokjes vetarme kippenbouillon
-
naar smaak peper en zout
-
Optioneel
-
naar smaak kokosmelkof kruidenkaas
Bereiding
Een lichtpittige soep die hartverwarmend is voor druilerige dagen als deze. Voor het stillen van de kleine honger, bij de lunch of mee op de tafel bij de aperitiefhapjes, het kan allemaal.
Laat ze smaken!
Stappen
1
Klaar
15 minuten
|
VoorbereidingBereid de groenten voor zoals aangegeven. |
2
Klaar
30 minuten
|
BereidingZet een soepkom op het vuur en laat de vetstof smelten. Je kan nu kiezen of je de soep mixt of niet. Ik heb ze gemixt. |