-
2 pastinaakgeschild en in grove blokjes gesneden
-
3 boterraapgeschild en in grove blokjes gesneden
-
1 rode uigepeld en in grove blokjes gesneden
-
1 stengel preigewassen en in ringen van 1 cm gesneden
-
20 cl ongezoete amandelmelk
-
1,25 l waterkokend
-
een paar stengels bieslookin fijne ringen geknipt
-
2 blokjes vetarme groentenbouillon
-
0,5 blokje vetarme kippenbouillon
Bereiding
Dit is zonder twijfel één van de meest eenvoudig klaar te maken soepen. Het resultaat daarentegen is echter groots.
Bijzonder smaakvol, fluwelig, romig, feestelijk. Zondag = soepdag 🙂 hm, eigenlijk zijn alle dagen soepdag.
Stappen
1
Klaar
10 minuten
|
VoorbereidingWas de groenten en versnij ze volgens de aanwijzingen. |
2
Klaar
30 minuten
|
BereidingBreng water aan de kook. |