-
De salade
-
2 puntpaprika
-
1 komkommer
-
250 g kerstomaatjes
-
100 g olijven
-
200 g ijsbergsla
-
1 grode uirode
-
peper en zout
-
1/2 el tijm
-
150 g feta
-
De dressing
-
2 kl mosterd
-
2 el Griekse yoghurt
-
1 el olijfolie
-
1 kl honing
-
1 lookgeperst
-
peper en zout
Bereiding
Een kleurrijke en voedzame salade voor de lunch of als bijgerecht.
Dit slaatje past qua smaakpallet ook lekker bij een chili con carne, dan heb je minder feta nodig.
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidingSnij de puntpaprika middendoor en haal er de zaadlijst uit. Snij hem in dunne reepjes. |
2
Klaar
|
De dressingMeng de ingrediënten voor de dressing en roer ze goed onder mekaar. Naar wens voeg je extra honing bij. |
3
Klaar
|
AfwerkingDoe alle ingrediënten voor de salade samen in een mengkom en voeg er peper, zout en tijm aan toe. Tip: |