-
1 tros zwarte pitloze druiven
-
300 g rode bietvoorgekookte
-
1/2 bio rode kool
-
200 g halloumi
-
2 el jonge salade
-
pijnboompitten
-
balsamico azijn
-
olijfolie
-
honing
-
peper en zout
-
paar takjes rozemarijn
-
Voor de afwerking:
-
100 g veldslaof salade naar keuze
Bereiding
Stappen
1
Klaar
|
Warm de oven voor op 200°C. |
2
Klaar
|
Was de druiven. Verdeel de tros in kleinere trosjes en leg ze in een ovenschotel. Besprenkel de druiven met een minimum aan olijfolie, balsamico azijn en honing. Verdeel er een paar takjes rozemarijn over. |
3
Klaar
|
Plaats de schotel in de oven gedurende 15 minuten. |
4
Klaar
|
Rasp de rode kool met behulp van een mandoline. Zet een pan op het vuur en stoof de rode kool aan gedurende een 15-tal minuten. Kruid af met peper en zout. |
5
Klaar
|
Rooster intussen ook de pijnboompitten. |
6
Klaar
|
Verhit een eetlepel olijfolie in een pan met anti-aanbaklaag. Snij de halloumi in plakken en bak de kaas 3 minuten langs iedere kant, tot je een goudbruin korstje hebt. |
7
Klaar
|
Snij de bieten in blokjes. |
8
Klaar
|
Tip: |