Toast Champignon

0 0
Toast Champignon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
250 g champignon
2 sneetjes volkorenbrood
1 teentje look
1 grote sjalotten
1 el peterselie
50 g spinazie
olijfolie

Een verse lunch, klaar in 10 minuten.  Goed vullend en superlekker! Healthy all you can eat comfort food. 

Allergenen:
  • Ei
  • Gluten
  • Lupine

Bereiding

Share

Een verse lunch, klaar in 10 minuten.  Goed vullend en superlekker! Healthy, all you can eat comfort food.

Stappen

1
Klaar
5 minuten

Voorbereiding

Snipper de sjalot en het lookteentje fijn. Wrijf de champignons schoon en snij ze in 4.

2
Klaar
10 minuten

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een braadpan en zet het vuur hoog. Voeg de champignons toe wanneer de pan heet is. Bak de champignons op hoog vuur gedurende 5 minuten en roer regelmatig om. Voeg peper en zout toe.
Voeg de sjalot en look toe, alsook de spinazie. Roer regelmatig om en laat nog 5 minuten bakken. Werk af met peterselie.
Rooster intussen het brood in een toaster, onder de grill of in een pan zonder vetstof.

vorige
Rode salade met halloumi en geroosterde druiven
volgende
Wortelsoep met gember
vorige
Rode salade met halloumi en geroosterde druiven
volgende
Wortelsoep met gember
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies