-
4 ei
-
1 stengel preigekuist en in schijfjes van 1 cm
-
1/2 broccoliverdeeld in roosjes
-
200g butternutzonder schil, in blokjes van 1x 1 cm
-
1 uiin dunne schijfjes
-
100 g ricotta
-
peper en zout
-
naar smaak tijm
-
vetstof
-
naar keuze verse kruiden
Bereiding
Een eitje voor de lunch? En ook nog eens boordevol groenten? Lekker!
Het kan en het is zelfs niet eens zo lang werk. Je gebruikt voor dit recept restjes groenten of je lievelingsgroenten.
Ik koos voor pompoen, broccoli en prei. Combineer vooral naar jouw trek en naar wat er in jouw koelkast ligt!
Stappen
1
Klaar
35 minuten
|
BereidingVerwarm de oven voor op heteluchtstand, 180°C. Snij alle groenten zoals aangegeven en stoof ze aan in wat vetstof tot ze beetgaar zijn. |
2
Klaar
|
Bereiding |