-
70 g tonijnuit blik, uitgelekt
-
1 eihardgekookt, grof geplet met een vork
-
1/4 uiin halve ringen
-
1 el mayonaise
-
1 el Griekse yoghurt
-
1/4 rode paprikain blokjes gesneden
-
4 kerstomaatjesin kwartjes
-
paar takjes, gehakt bieslook
-
cayennepeper
-
zout
Bereiding
Niets boven zelfgemaakte spread: verse ingrediënten, smaakvoller, geen verborgen suikers en minder vet. Deze frisse tonijnsalade kan je op de boterham smeren of verwerken in een slaatje. Ontvang je gasten? Serveer hem dan als dip met broodstengels of op een toastje.
Stappen
1
Klaar
|
Meng alle ingrediënten en kruid af met de cayennepeper (voorzichtig met de peper want die is heel sterk) en zout. Dien op met brood of een slaatje. |
2
Klaar
|
Tip: |