Tonijnsalade

1 0
Tonijnsalade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
70 g tonijn uit blik, uitgelekt
1 ei hardgekookt, grof geplet met een vork
1/4 ui in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1/4 rode paprika in blokjes gesneden
4 kerstomaatjes in kwartjes
paar takjes, gehakt bieslook
cayennepeper
zout

Geen verborgen suikers en minder vet.

Allergenen:
  • Ei
  • Melk
  • Mosterd
  • Vis

Bereiding

Share

Niets boven zelfgemaakte spread: verse ingrediënten, smaakvoller, geen verborgen suikers en minder vet. Deze frisse tonijnsalade kan je op de boterham smeren of verwerken in een slaatje.  Ontvang je gasten?  Serveer hem dan als dip met broodstengels of op een toastje.

Stappen

1
Klaar

Meng alle ingrediënten en kruid af met de cayennepeper (voorzichtig met de peper want die is heel sterk) en zout. 
Werk af met de bieslook.

Dien op met brood of een slaatje.

2
Klaar

Tip:
De eieren kan je vooraf koken en in de koelkast een paar dagen bewaren.  Een hardgekookt ei heeft 10 minuten gekookt.

vorige
Pink havermout
volgende
Pittige pastinaak-wortelsoep
vorige
Pink havermout
volgende
Pittige pastinaak-wortelsoep
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here