-
200 g pastinaakin grove stukken
-
200 g wortelenin grove schijfjes
-
2 uiin halve ringen
-
1 teentje look
-
1,5 l vetarme kippenbouillon
-
1/2 tl kurkuma
-
1/2 tl komijn
-
1/2 tl korianderpoeder
-
koriandervoor afwerking
-
snuifje chilivlokken
-
peper en zout
-
olijfolie
Bereiding
Topsoepje voor een druilerige herfstdag! Een heuse vitamine C boost om je net dat tikkeltje meer energie te geven vandaag. Deze soep ruikt fantastisch lekker, warmt je op van binnenuit en is bijzonder vullend. Serveer ze gerust ook als starter als je gasten uitnodigt, succes gegarandeerd. De basis van dit feestig recept kreeg ik van mijn schoonmama. Instant familiewarmte als dit soepje op het menu staat.
Stappen
1
Klaar
|
Verhit de olijfolie in een grote kom en stoof de groenten gedurende een paar minuten aan. Voeg de kruiden toe en overgiet met bouillon. Laat een 20-tal minuten koken op een zacht vuur, onder deksel. Wanneer de groenten gaar zijn, mix je de soep fijn met een mixer. |
2
Klaar
|
Werk af met een paar blaadjes verse koriander bij het opdienen. Tip: |