-
0,5 kg wortelengeraspt en in rondjes van 1 cm gesneden
-
1 dikke uiin grove stukken gesneden
-
1 teentje lookgepeld
-
1 stengel preiin rondjes van 1 cm dik
-
1,75 l waterkokend
-
2 blokjes vetarme groentenbouillon
-
1 blokje vetarme kippenbouillon
-
2 kl Patak's Tikka Masala pasta
-
0,5 plantje korianderfijngesnipperd
-
naar smaak peper en zout
Bereiding
Ik had nog Patak’s Tikka Masala pasta over van eerder deze week. Ik dacht bij mezelf bij het bereiden van deze wortelsoep dat die kruiden daar eigenlijk perfect moeten bij passen. En wat was het resultaat? Een intens kruidig en warm wortelsoepje, niet pikant hoor, Of je maakt het zo pikant als je zelf wil…
Voor meer spice voeg je 1 kl harissa toe aan de kokende soep.
Stappen
1
Klaar
10 minuten
|
VoorbereidingKook het water. |
2
Klaar
30 minuten
|
BereidingDoe de groenten in een grote pot en voeg er het water, de bouillon en de tikka masala pasta aan toe. |