-
50 g boekweit
-
1 glas water
-
1 tl cacao
-
225 g plantaardige melk
-
1/2 tl kaneelpoeder
-
120 g Griekse yoghurtof een alternatief naar keuze
-
2 el chiazaad
-
fruit(bijvoorbeeld framboos en peer)
-
1 banaandiepgevroren
-
4 el granola
Bereiding
Een ontbijtrecept met smaak dat je energie geeft zodat je klaar bent voor de dag. Dit ontbijt bereid je ‘s avonds al voor. De dag zelf heb je nog maar weinig werk, behalve alles samenvoegen. Ik maak het ineens voor 2 dagen en bewaar de tweede portie in de koelkast. Extra tijdswinst voor dag 2, dus extra tijd om rustig wakker te worden en te genieten van dit lekker papje. Inspiratie voor granola vind je bij deze recepten: granola met mandarijn, granola met noten en abrikoos.
Stappen
1
Klaar
5 minuten
|
De avond voordienDoe de boekweitkorrels in een potje en zet ze onder water. Zet ze in de koelkast en laat ze een nachtje weken. |
2
Klaar
10 minuiten
|
De dag zelfSpoel de boekweitkorrels af en doe ze in de beker van een blender. Voeg de banaan toe alsook de cacao en de kaneel. Voeg daarbij 125 g plantaardige melk en blend. |