-
Voor de pannenkoeken
-
60 g havermout(glutenvrije)
-
1 banaan
-
1 ei
-
75 ml amandelmelkof ander plantaardig alternatief
-
1 tl kaneel
-
Voor de afwerking
-
200 g Griekse yoghurtskyr, kefir of een yoghurt die je lekker vindt
-
250 g bessenof ander fruit
-
kokosolieof een andere olie die hoge temperaturen aankan (om te bakken)
Bereiding
Ik ben gek op pannenkoeken. Hoe ze je huis de hele dag naar gezelligheid laten ruiken, de textuur, hoe lekker vol ze smaken en je van binnenuit opwarmen. Pure comfort. Het lijkt wel of je er instant blij van wordt. Deze pannenkoekjes bevredigen je honger ‘s ochtends en geven hun energie geleidelijk aan af omdat ze op basis van havermout gemaakt zijn. De banaan geeft je ochtend een kickstart. Met wat yoghurt en fruit erbij ben je klaar om de dag energiek en gezond te starten.
Stappen
1
Klaar
5 minuten
|
VoorbereidingDoe alle ingrediënten voor de pannenkoekjes in de blender en mix dit tot een glad beslag. Laat zeker lang genoeg mixen tot je geen stukjes meer hebt. |
2
Klaar
15 minuten
|
BereidingVerhit een pan op het vuur en vet je pan in met de olie. Schep met een soeplepel je beslag in de pan in kleine hoopjes en strijk ze wat platter. Zo bekom je kleine pannenkoekjes en kan je kan er zo’n 3 à 4 tegelijk bakken. |
3
Klaar
|
AfwerkingServeer met de yoghurt en het fruit. Tip: |