-
3 ei
-
300 g mascarpone
-
50 g suiker
-
25 cl oploskoffiesterke koffie, afgekoeld
-
1 pak boudoirs
-
5 cl Amaretto
-
1 el cacao
Bereiding
De basis van dit recept heb ik van een goede vriend, Guy (waarvoor dank). Voor mij is er geen lekkerdere tiramisu. De smeuïge textuur, een vleugje zoet, een heerlijk koekje ertussen en een zweem van Amaretto. Cacaopoeder erbovenop, het is de hemel voor de liefhebber.
Stappen
1
Klaar
15 minuten
|
BereidingMaak de koffie klaar door 2 koffielepels oploskoffie op te lossen in 25 cl koud water. Meng goed en giet de koffie over in een platte schaal. Dat maakt het makkelijker om straks de boudoirs te soppen. |
2
Klaar
5 minuten
|
AfwerkingNeem vlak voor het serveren de glazen uit de koelkast. |