Suikervrije boekweitpannenkoekjes

0 0
Suikervrije boekweitpannenkoekjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
100 g boekweitmeel
1 appel geraspt
1 ei
180 ml plantaardige melk
1 tl bakpoeder
1 snuifje zout
arachideolie
Voor erbij:
fruit
kefir of kwark (of plantaardig alternatief)

Voeg aan favorieten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een favoriet te maken

Zondag, maandag, dinsdag, alle dagen zijn pannenkoekendagen. 

Allergenen:
  • Ei

  • Voor erbij:

Bereiding

Share

Zondag, maandag, dinsdag, alle dagen zijn pannenkoekendagen.  Plensende regen of een zalig zonnetje, alle redenen zijn goed om de dag genietend te starten met een gezonde portie pannenkoeken.  Naar trouwe gewoonte gebruik ik geen extra suiker of vet.  Soms is het even wennen voor je smaakpapillen!  Heb je het liever wat zoeter, dan besprenkel je de pannenkoekjes met honing of siroop of je eet ze met wat stukjes banaan.  Enjoy!

Stappen

1
Klaar

Doe alle ingrediënten, behalve de arachideolie, in een hoge maatbeker en mix tot je een glad beslag bekomt.

2
Klaar

Verwarm een pan met antiaanbaklaag. Als de pan goed heet is vet je de pan in. Neem een lepel beslag en strijk dat met de lepel open op de pan om kleine pannenkoekjes te maken. Draai tijdig de pannenkoekjes zodat ze langs beide kanten bakken. Zo bak je een viertal pannenkoekjes tegelijk.

vorige
Scampi met rode curry en kokos
volgende
Ananas donuts
vorige
Scampi met rode curry en kokos
volgende
Ananas donuts

Geef uw feedback