Yoghurt pannenkoeken

1 0
Yoghurt pannenkoeken

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
150 g yoghurt of een alternatief naar keuze
80 g havermout
1 ei
100 g banaan
1/2 tl bakpoeder
1/2 tl kaneel
Om te bakken
kokosolie
Naar keuze
fruit

Een alternatief en gezond ontbijtje voor die ochtenden waarop je al wat meer tijd hebt.

Allergenen:
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

  • Om te bakken

  • Naar keuze

Bereiding

Share

Zondag = pannekoekendag 🙂  Een alternatief en gezond ontbijtje voor die ochtenden waarop je al wat meer tijd hebt.  Dag 2 geniet je nog even na en kan je de pannenkoekjes makkelijk even opwarmen in de microgofoven.

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Voorbereiding

Meng de ingredIënten voor de pannenkoeken in een hoge mengbeker en mix fijn. Je kan ook een blender gebruiken daarvoor.

2
Klaar
15 minuten

Bereiding

Verwarm wat kokosolie gedurende een paar senconden in de microgolf zodat ze lopen wordt. Verwarm een pan op hoog vuur en vet ze in met wat van de gesmolten kokosolie. Dat kan je doen met behulp van een kwastje.
Bak kleine, dikke pannenkoeken van het deeg en serveer met extra fruit.

vorige
Wortelsoep met gember
volgende
Huisgemaakte Chai thee
vorige
Wortelsoep met gember
volgende
Huisgemaakte Chai thee
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies