-
80 g havermout
-
40 cl rijstmelkof een andere plantaardige melk
-
2 kleine appel
-
80 g aardbeien
-
bessen
-
geschaafde amandelen
-
1 tl kaneel
-
2 kl notenspread
-
1 tl kokosolie
Bereiding
Stappen
1
Klaar
|
Zet een pannetje op het vuur en doe daarin de havermout en de rijstmelk. Kook de havermout gaar volgens de instructies op de verpakking. |
2
Klaar
|
Neem een steelpan en laat de kokosolie smelten. Snij de appel in stukjes en bak in de steelpan. Voeg kaneel toe, roer om en laat de stukjes appel bakken gedurende 2 à 3 minuten. Halveer de aarbeien en voeg ze toe aan de gebakken appel. Laat ze meebakken gedurende 2 minuten. Voeg nu de rest van de bessen toe en laat deze nog heel even meebakken. |
3
Klaar
|
Doe de havermout op een bord en schep er het mengsel van de gebakken appel en bessen over. Werk af met de geschaafde amandelen (die kan je naar wens eerst even kleuren in een pan) en een koffielepel van de notenspread. |