-
2 sneden broodvolkoren
-
2 el tomatentapenade
-
50 g feta
-
5 olijven
-
100 g coleslaw
-
1 el grofgehakte noten
-
50 g veldslaof rucola
Bereiding
Deze lunch verwent niet enkel je smaakpapillen maar ook je zintuigen. Beetje zoet, beetje zuur, crunch, beet, zachtheid en een heerlijk voldaan gevoel na een healthy lunch, Deze toast smaakt niet enkel fantastisch, hij ziet er ook geweldig uit. Deze toast maak je in no time klaar. Kan je het brood niet toasten, dan gebruik je gewoon brood. Geen tijd om coleslaw te maken? Gebruik dan voorverpakte geraspte wortel/kool.
Hier heb je een heerlijk recept voor supersnelle coleslaw.
Stappen
1
Klaar
|
Toast het brood en bestrijk ieder sneetje met een lepel tapenade. Leg daarop de coleslaw, de olijven en de salade. |
2
Klaar
|
Werk af met verkruimelde feta kaas en de gehakte noten. Kruid met peper en zout. |