Coleslaw

Coleslaw

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
200 g geraspte rauwkost wortelen, witte kool
3 radijzen in fijne reepjes
4 pijpajuin in ringetjes
1/2 appel in dunne reepjes
1 tl frambozenazijn
1 tl mosterd
60 g mayonaise
1 el rozijnen of gedroogde veenbessen
1 el grofgehakte noten
verse kruiden zoals peterselie en bieslook fijn gesneden
peper en zout

Gebruik de geraspte rauwkost die je in de supermarkt vindt. Deze zijn heel vers en sparen je het raspwerk uit. Extra tijd voor andere zaken dus!

Allergenen:
  • Mosterd
  • Noten
  • Pinda's
  • Selderij

Bereiding

Share

Op het net vind je talloze recepten van coleslaw. Ieder heeft een beetje zijn persoonlijke voorkeur. Ik eet het vaak. Op een boterham met hummus of een tapanade, op rozijnenbrood of notenbrood of als bijgerecht bij de lunch of het avondeten. Het past ideaal bij een barbecue, fondue of grillgerechten. Ik maak hem met light-mayonaise en een heel klein beetje frambozenazijn. Hou je de coleslaw liever zoet zonder het zuurtje, dan laat je de azijn eruit.

Stappen

1
Klaar

Meng alle ingrediënten en kruid voldoende af met peper en zout.

vorige
Griekse toast
volgende
Overnight havermout met gebakken banaan en peer
vorige
Griekse toast
volgende
Overnight havermout met gebakken banaan en peer
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies