-
200 g geraspte rauwkostwortelen, witte kool
-
3 radijzenin fijne reepjes
-
4 pijpajuinin ringetjes
-
1/2 appelin dunne reepjes
-
1 tl frambozenazijn
-
1 tl mosterd
-
60 g mayonaise
-
1 el rozijnenof gedroogde veenbessen
-
1 el grofgehakte noten
-
verse kruidenzoals peterselie en bieslook fijn gesneden
-
peper en zout
Bereiding
Op het net vind je talloze recepten van coleslaw. Ieder heeft een beetje zijn persoonlijke voorkeur. Ik eet het vaak. Op een boterham met hummus of een tapanade, op rozijnenbrood of notenbrood of als bijgerecht bij de lunch of het avondeten. Het past ideaal bij een barbecue, fondue of grillgerechten. Ik maak hem met light-mayonaise en een heel klein beetje frambozenazijn. Hou je de coleslaw liever zoet zonder het zuurtje, dan laat je de azijn eruit.
Stappen
1
Klaar
|
Meng alle ingrediënten en kruid voldoende af met peper en zout. |