Granolacups

0 0
Granolacups

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
100 g havermout
1 banaan
1 eiwit
20 g noten
fruit ik gebruikte kiwi
150 g plattekaas
agavesiroop
kaneel
Allergenen:
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Bereiding

Share

Start je dag met een goed vullend, gezond, vrolijk en super lekker ontbijtje.  Je kan dit voorbereiden op dagen dat je wat meer tijd hebt of ‘s avonds als je 10 minuutjes over hebt want meer tijd heb je niet nodig en de oven doet de rest. Deze granolacups vul je met de plattekaas of yoghurt die je zelf graag hebt en als topping neem je je lievelingsfruit.  Hiermee kan je ochtend alvast niet meer stuk!

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 180°. Prak de banaan, hak de noten in grove stukken en meng ze met de banaan, de havermout en het eiwit.

2
Klaar

Voor de gemakkelijkheid gebruik je een bakvorm voor cupcakes en papieren cupcakevormpjes. Verdeel het mengsel in 5 hoopjes en stort ze in de vormpjes. Duw het mengsel goed aan, duw de randjes naar boven zodat je een kuipje krijgt. Dat kuipje gaan we straks vullen.

3
Klaar

Plaats in het midden van de oven gedurende 13 à 15 minuten. Laat de granolacups afkoelen en haal ze dan uit de papiertjes.

4
Klaar

Meng de plattekaas met een koffielepel agavesiroop of honing en een forse snuif kaneel. Roer goed om en vul daarmee de granolacups. Bedek met vers fruit.

Tip:
Heb je geen cupcakevorm? Maak balletjes van het beslag, duw ze plat en leg ze op een bakplaat die je voorzien hebt van een laagje bakpapier.

vorige
Preisoep met appel
volgende
Ontbijt bananentaartje
vorige
Preisoep met appel
volgende
Ontbijt bananentaartje
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies