Rozemarijn invriezen

Rozemarijn invriezen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

rozemarijn

Bereiding

Share

In de kruidentuin is het nu een ware explosie aan vers materiaal. Teveel om op te gebruiken op een korte tijdsspanne. Rozemarijn bijvoorbeeld kan je perfect invriezen.

Stappen

1
Klaar
10 minuten

Knip de takjes af en al op lengte voor toekomstig gebruik. Was grondig en dep de takjes droog. Stop de rozemarijn in diepvrieszakjes. Zo kan je deze maximum 3 maanden bewaren.

vorige
Risotto met zalm en witloof
volgende
Kruidige venkelsalade met linzen en gerookte vis
vorige
Risotto met zalm en witloof
volgende
Kruidige venkelsalade met linzen en gerookte vis
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here