Pittige pastinaak-wortelsoep

0 0
Pittige pastinaak-wortelsoep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienten

Aantal personen:
200 g pastinaak in grove stukken
200 g wortelen in grove schijfjes
2 ui in halve ringen
1 teentje look
1,5 l vetarme kippenbouillon
1/2 tl kurkuma
1/2 tl komijn
1/2 tl korianderpoeder
koriander voor afwerking
snuifje chilivlokken
peper en zout
olijfolie

Instant familiewarmte als dit soepje op het menu staat.

Allergenen:
  • Selderij

Bereiding

Share

Topsoepje voor een druilerige herfstdag!  Een heuse vitamine C boost om je net dat tikkeltje meer energie te geven vandaag.  Deze soep ruikt fantastisch lekker, warmt je op van binnenuit en is bijzonder vullend.  Serveer ze gerust ook als starter als je gasten uitnodigt, succes gegarandeerd. De basis van dit feestig recept kreeg ik van mijn schoonmama. Instant familiewarmte als dit soepje op het menu staat.

Stappen

1
Klaar

Verhit de olijfolie in een grote kom en stoof de groenten gedurende een paar minuten aan. Voeg de kruiden toe en overgiet met bouillon. Laat een 20-tal minuten koken op een zacht vuur, onder deksel. Wanneer de groenten gaar zijn, mix je de soep fijn met een mixer.

2
Klaar

Werk af met een paar blaadjes verse koriander bij het opdienen.

Tip:
Gebruik een kom met deksel. Zoniet verdampt alle vloeistof en is de soep te dik.

vorige
Tonijnsalade
volgende
Frisse salade met mango en avocado
vorige
Tonijnsalade
volgende
Frisse salade met mango en avocado
Cookie instellingen
We gebruiken cookies op time2cook.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Deze statistische gegevens laten echter niet toe om je persoonlijk te identificeren. Lees ons volledig
Cookiebeleid
Cookies aanpassen
Alle cookies toestaan
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies